56 32 62 16 [email protected]

Gælder fra 19/11 – 26/12 alle weekender samt 1. og 2. juledag 12.00-16.00.

  • Karrysild med rødløg
  • Fiskefilet med grov remoulade og citron
  • kryddersild, sennepssild
  • Røget laks med urtecreme
  • Rejer i dild & kørvelcreme.
  • Kartoffel/grønkålsgratin
  • Hønsesalat med svampe og rødløg
  • Honningglaseret juleskinke m. flødestuvet spinat.
  • Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat.
  • Confiterede andelår
  • Perlebygsalat med pesto og urter
  • Lun leverpostej m. stegte svampe, sprød bacon & drueagurker.
  • Villa Gallina frikadeller med kartoffelsalat
  • Rucola med sherrytomat og vinagrette
  • Oste m. kiks, druer og chutney
  • Ris à la mande m. amarettokirsebærsauce
  • Pris 335,- børn under 12 år 150,- aftenjulebuffet 398,-

Villa Gallina

 






rapport

For bordreservering og bookning af selskaber

 

Kontakt os på [email protected] eller 56326216

Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close