Gælder fra 19/11 – 26/12 alle weekender samt 1. og 2. juledag 12.00-16.00.

  • Karrysild med rødløg
  • Stegte sild med dijon vendt i rugmel
  • kryddersild, marineret sild
  • Stegte sild m. rugmel og dijon
  • 2 variationer af laks
  • Rejer i dild & kørvelcreme.
  • Kartoffel/grønkålsgratin
  • Medisterpølse stegt i andefedt m. hjemmelavet rødkål.
  • Honningglaseret juleskinke m. flødestuvet spinat.
  • Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat.
  • Rosmarinstegt andebryst m. abrikoschutney.
  • Lun leverpostej m. stegte svampe, sprød bacon & drueagurker.
  • Villa Gallina frikadeller med rødkålsalat
  • Rucola med sherrytomat og vinagrette
  • Oste m. kiks, druer og chutney
  • Ris à la mande m. amarettokirsebærsauce
  • Pris 335,- børn under 12 år 150,- aftenjulebuffet 398,-

Villa Gallina

Kaffe & kage 79,-






rapport

Kontakt os





Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close