Notice: Undefined variable: position in /home/villagallina/public_html/wp-content/plugins/stom-gdpr/stom-gdpr.php on line 546
56 32 62 16 villagallina@c.dk

Menuer

Forretter

  • Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger
  • Jordskokkesuppe med bacon og purløg
  • Urtepandekage med kyllingesoufflé og spinat salat
  • Antipasti: Rejer m. aioli, bresaola m. Artiskok og svampetimbale
  • Røget laks med krabbefyld og salsa verte
  • Håndpillede rejer med agurk og dildcreme
  • Stenbiderrogn med kartoffelblinis
  • Oksecarpaccio med basilikum og pinjekerner
  • Bagt laks med basilikumscreme og fennikelsalat

Hovedretter

  • Timianstegt oksemørbrad med portobellosauce
  • Farseret kalvefilét med spinatsouffle og basilikumsauce
  • Stegt sandart  med safranrisotto  og brøndkarsecreme
  • Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce
  • Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot
  • Rødvins braiserede svinekæber med grønt og jordskokkemos
  • Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce

 

Ønskes hovedretten serveret 2 gange + 65,- pr. kuvert.

Mellemretter

  • Stegte kammuslinger med safranmayo
  • Laksetatar med fennikeksalat
  • Kyllingesoufféfars med chorizo og guacamole
  • Champagnesorbet
  • Svampelasagne med grøn salsa
  • Torskebrandade med grillede courgetter
  • Rørt oksetatar med kapers og skalotter
  • Marinerede rejer i sprød dej med sød chili

Desserter

  • Pandekage fyldt med pistacieis  med hindbærcoulis
  • Chokoladeladekage med bærkompot og is
  • Creme brulee med bær og pistacie
  • Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade
  • Chokoladefondant med vanille/ingefæris
  • Moccafragelité med syltede valnødder
  • Luftig citronkage med nøddebunde
  • Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis

Priser

2 retter 395,-

3 retter 495,-

4 retter 575,-

5 retter 650,-

Villa Gallina

For bordreservering og bookning af selskaber

Kontakt os på villagallina@c.dk eller 56326216