Påskebuffet med husets specialiteter

Buffeten serveres fra skærtorsdag til og med 2. påskedag fra kl. 12.00-15.00

  • Rejer med dildmayo
  • Karry og marinerede sild
  • Røget tun med syltede tomater
  • Lakserilette med krydderurter
  • Timianstegt lammekølle med chutney
  • Bulgursalat med rødløg og koriander
  • Spinatsoufflé med skalotter
  • Hønsesalat med svampe
  • Farseret svinemørbrad i karrysauce
  • Ceasar salat med croutons og parmesan
  • Frikadeller med provencalske urter
  • kartofler i sennepsdressing og ramsløg
  • Lun postej med ristede svampe
  • Oste med frugt

298,- pr. kuvert

Villa Gallina

Kaffe & kage 79,-






rapport

Kontakt os





Ved fortsat at bruge webstedet, accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookieindstillingerne på denne hjemmeside er indstillet til "tillad cookies" for at give dig den bedste oplevelse muligt. Hvis du fortsætter med at bruge denne hjemmeside uden at ændre dine cookie-indstillinger, eller klikker på "Accepter" nedenfor, så giver du samtykke til dette.

Close