Priser
2 retter 450,- / 3 retter 595,- / 4 retter 675,- / 5 retter 750,-
Forretter/mellemretter
| Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger |
| Jordskokkesuppe med purløg bacon og jordskokkechips |
| Asparges med rørt stenbidderrogn og sauce Mousseline |
| Røget hellefisk med krabbe tomatconcassé og kørvelolie |
| Butterdej med Iberico skinke asparges ærteskud og rørt creme med urter |
| Håndpillede rejer med agurk dild cherrytomat salat og dressing |
| Tuntatar med avocado basilikum og salat |
| Røget laks med urte mayo rejer salat og dildolie |
| Bagt laks med purløgscreme salat og plukkede urter |
| Stegte kammuslinger med safranmayo |
| Laksetatar med dild rødløg og kapers |
| Kyllingesoufflé med chorizo og guacamole |
| Champagnesorbet |
| Svampelasagne med grøn salsa |
| Torskebrandade med grillede courgetter |
| Crostini med laksemousse og dildmayo |
| Marinerede rejer i sprød dej med sød chili |
Hovedretter
| Timianstegt oksemørbrad med provencalesauce pommes Anna og grønt |
| Kalvemedallion med spinatsouffle stegte svampe |
| Stegt sandart med safranrisotto og brøndkarsecreme |
| Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce |
| Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot |
| Rødvins braiserede svinekæber med grønt, kartoffelpure og jordskokkechips |
| Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce |
Desserter
| Pandekage med is ristede nødder chokoladesovs |
| Gâteau marcel med creme anglaise |
| Creme brule med bær og hakkede pistacier |
| Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade |
| Chokoladefondant med vanilleis |
| Valnøddetærte med is og saltkaramelsauce |
| Pannacotta med hindbær nøddekrokant |
|
Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis
|