Buffeter på Villa Gallina

Buffet 1 (Den klassiske) min. 25 personer

450,- pr. Kuvert
Tillæg for oste – 65,- pr. kuvert
Hvide sild m. kapers, karrysild m. æg & karse/rødløg
Fiskefilet m. hjemmelavet remoulade & citron
Røget laks m. rejer & urtemayo
Hønsesalat a la villa m. svampe
Frikadeller m. surt
Lun postej m. bacon
kartoffelsalat
Mørbradbøf m. bløde løg
Oste m. diverse tilbehør

Buffet 2 min. 25 personer

495,-  pr.kuvert

Tillæg for oste 65,-

Røget laks med brøndkarsecreme
Håndpillede rejer med urtemayo
Marineret oksekød m. gremolata ( persille, citron, hvidløg & olivenolie)
Stegt kalvefilet med let cremet sauce
Grillet kylling i sennepssauce
Små stegte kartofler
Grøn blandet salat( feta, oliven, ristede cashewnødder, agurk, cherrytomat…)
Hjertesalat med caesardressing og kapers
Oste brød & smør

Buffet 3 min. 25 personer

650,- pr. kuvert
Laksetatar med dild, rødløg & kapers
Jomfruhummer i salat m. urter
Svampetærte med forårsløg
Salat m. syltede pærer, figner & blåskimmel
Helstegt oksemørbrad med Carl Johan creme
Kartoffeltårn
Cherrytomat/ mozzarellasalat
Kyllingerulle m. chorizo/estragon
Rucola m. parmesan & pinjekerner
Oste brød & smør