Menuer

Priser

2 retter 450,- / 3 retter 595,- / 4 retter 675,- / 5 retter 750,-

Forretter

Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger
Jordskokkesuppe med bacon og purløg
Urtepandekage med kyllingesoufflé og spinat salat
Antipasti: Rejer m. aioli, bresaola m. Artiskok og svampetimbale
Røget laks med krabbefyld og salsa verte
Håndpillede rejer med agurk og dildcreme
Stenbiderrogn med kartoffelblinis
Oksecarpaccio med basilikum og pinjekerner
Bagt laks med basilikumscreme og fennikelsalat

Mellemretter

Stegte kammuslinger med safranmayo
Laksetatar med fennikeksalat
Kyllingesoufféfars med chorizo og guacamole
Champagnesorbet
Svampelasagne med grøn salsa
Torskebrandade med grillede courgetter
Rørt oksetatar med kapers og skalotter
Marinerede rejer i sprød dej med sød chili

Hovedretter

Timianstegt oksemørbrad med portobellosauce
Farseret kalvefilét med spinatsouffle og basilikumsauce
Stegt sandart med safranrisotto og brøndkarsecreme
Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce
Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot
Rødvins braiserede svinekæber med grønt og jordskokkemos
Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce

Desserter

Pandekage fyldt med pistacieis med hindbærcoulis
Chokoladeladekage med bærkompot og is
Creme brulee med bær og pistacie
Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade
Chokoladefondant med vanille/ingefæris
Moccafragelité med syltede valnødder
Luftig citronkage med nøddebunde
Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis