Priser
2 retter 450,- / 3 retter 595,- / 4 retter 675,- / 5 retter 750,-
Forretter/mellemretter
Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger |
Jordskokkesuppe med purløg bacon og jordskokkechips |
Asparges med rørt stenbidderrogn og sauce Mousseline |
Røget hellefisk med krabbe tomatconcassé og kørvelolie |
Butterdej med Iberico skinke asparges ærteskud og rørt creme med urter |
Håndpillede rejer med agurk dild cherrytomat salat og dressing |
Tuntatar med avocado basilikum og salat |
Røget laks med urte mayo rejer salat og dildolie |
Bagt laks med purløgscreme salat og plukkede urter |
Stegte kammuslinger med safranmayo |
Laksetatar med dild rødløg og kapers |
Kyllingesoufflé med chorizo og guacamole |
Champagnesorbet |
Svampelasagne med grøn salsa |
Torskebrandade med grillede courgetter |
Crostini med laksemousse og dildmayo |
Marinerede rejer i sprød dej med sød chili |
Hovedretter
Timianstegt oksemørbrad med provencalesauce pommes Anna og grønt |
Kalvemedallion med spinatsouffle stegte svampe |
Stegt sandart med safranrisotto og brøndkarsecreme |
Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce |
Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot |
Rødvins braiserede svinekæber med grønt, kartoffelpure og jordskokkechips |
Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce |
Desserter
Pandekage med is ristede nødder chokoladesovs |
Gâteau marcel med creme anglaise |
Creme brule med bær og hakkede pistacier |
Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade |
Chokoladefondant med vanilleis |
Valnøddetærte med is og saltkaramelsauce |
Pannacotta med hindbær nøddekrokant |
Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis
|