Priser
2 retter 450,- / 3 retter 595,- / 4 retter 675,- / 5 retter 750,-
Forretter
Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger |
Jordskokkesuppe med bacon og purløg |
Urtepandekage med kyllingesoufflé og spinat salat |
Antipasti: Rejer m. aioli, bresaola m. Artiskok og svampetimbale |
Røget laks med krabbefyld og salsa verte |
Håndpillede rejer med agurk og dildcreme |
Stenbiderrogn med kartoffelblinis |
Oksecarpaccio med basilikum og pinjekerner |
Bagt laks med basilikumscreme og fennikelsalat |
Mellemretter
Stegte kammuslinger med safranmayo |
Laksetatar med fennikeksalat |
Kyllingesoufféfars med chorizo og guacamole |
Champagnesorbet |
Svampelasagne med grøn salsa |
Torskebrandade med grillede courgetter |
Rørt oksetatar med kapers og skalotter |
Marinerede rejer i sprød dej med sød chili |
Hovedretter
Timianstegt oksemørbrad med portobellosauce |
Farseret kalvefilét med spinatsouffle og basilikumsauce |
Stegt sandart med safranrisotto og brøndkarsecreme |
Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce |
Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot |
Rødvins braiserede svinekæber med grønt og jordskokkemos |
Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce |
Desserter
Pandekage fyldt med pistacieis med hindbærcoulis |
Chokoladeladekage med bærkompot og is |
Creme brulee med bær og pistacie |
Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade |
Chokoladefondant med vanille/ingefæris |
Moccafragelité med syltede valnødder |
Luftig citronkage med nøddebunde |
Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis |