Menuer

Priser

2 retter 450,- / 3 retter 595,- / 4 retter 675,- / 5 retter 750,-

Forretter/mellemretter

Kold ærtesuppe med stegte kammuslinger
Jordskokkesuppe med purløg bacon og jordskokkechips
Asparges med rørt stenbidderrogn og sauce Mousseline
Røget hellefisk med krabbe tomatconcassé og kørvelolie
Buttedej med Iberico skinke asparges ærteskud og rørt creme med urter
Håndpillede rejer med agurk  dild cherrytomat salat og dressing
Tuntatar med avocado basilikum og salat
Røget laks med urte mayo rejer salat og dildolie
Bagt laks med purløgscreme salat og plukkede urter
Stegte kammuslinger med safranmayo
Laksetatar med dild rødløg og kapers
Kyllingesoufféfars med chorizo og guacamole
Champagnesorbet
Svampelasagne med grøn salsa
Torskebrandade med grillede courgetter
Crostini med laksemousse og dildmayo
Marinerede rejer i sprød dej med sød chili

Hovedretter

Timianstegt oksemørbrad med provencalesauce pommes Anna og grønt
Kalvemedallion med spinatsouffle stegte svampe 
Stegt sandart med safranrisotto og brøndkarsecreme
Stegt hanebryst med auberginelasagne og rød pebersauce
Kronvildt med svampe, porre , vildtsauce og tranebærkompot
Rødvins braiserede svinekæber med grønt og kartoffelpure og jordskokkechips
Langtidsbagt lammekølle med ratatouille og æble/timiansauce

Desserter

Pandekage med is ristede nødder chokoladesovs
Gâteau marcel  med creme anglaise
Creme brule med bær og hakkede pistacier 
Rabarbersorbet på mandelbund med hvid chokolade
Chokoladefondant med vanilleis
Valnøddetærte med is og saltkaramelsauce 
Pannacotta med hindbær nøddekrokant

Iskold jordbærsuppe med polynesisk vanilleis