Menukort

 

Julebuffet lørdage & søndage

 

Karrysild med æg rødløg

Sennepssild med blomsterkapers

Marinerede sild

Kryddersild
Fiskefilet med hjemmerørt remoulade og citron
Røget laks rørt med cremefraiche og krydderurter
Rejer med hjemmerørt mayo
Medister med dijon og rødkål
Hønsesalat med svampe og rødløg
Honningglaseret juleskinke m. flødestuvet spinat.
Flæskesteg m. rødkål og agurkesalat.
And med abrikoschutney
Rødbedesalat med ristede mandler
Lun leverpostej m. stegte svampe, bacon & drueagurker.
Frikadeller med surt
Grønkålssalat med æbler og  valnødder
Oste m. kiks, clementiner og chutney

Ris à la mande m. amarettokirsebærsauce

 

365,- børn u. 12  år 150,-

 

 

 

Juleplatte:

 Karrysild med æg, røget laksemousse m rejer, hønsesalat,

flæskesteg m. rødkål, frikadelle og oste

298,-

Hønsesalat  med bacon og svampe

145,-

Flæskesteg på rugbrød med rødkål og surt

145,-

Diverse børneretter spørg tjeneren.

Kager og søde sager 

Krydderkage med creamcheese

65,-

Chokoladekage med flødeskum

65,-

Æbleskiver

55,-

Cookies

35,-

Gløgg & æbleskiver

85,-

Varm chokolade med flødeskum

45,-

 

 

 

 

 

 

(ændringer kan forekomme)