Menukort

 

 

Weekendbuffet ( weekender & helligdage ) Buffet skal senest bookes med start fra mellem 12-14.00

Serveres lørdage & søndage fra kl. 12.00-15.00

Røget laks med dildcreme

Rejer med dressing og salat

Karrysild med løg og karse

Marinerede sild med æg og tomat

Hønsesalat med svampe & cornichoner

Frikadeller med syltet agurk

Stegte krydrede pølser med sennep

Grambogaard gris med rød pesto

Lun postej med bacon

Grønt rulle med hummus, bønner & feta

Minitærter med spinat & forårsløg

Tomatsalat med vinaigrette

Pasta med hytteost og sort sesam

Crisp salat med ristede nødder og croutons

Kartoffelgratin med timian

Oste med kiks,  chutney m.m.

348,- børn under 12 år 150,-

(Buffeten er vejledende ændringer kan forekomme)

Smørrebrød ( weekend)

Grambogaard gris med grov rødkål syltet agurk

145,-

Kartoffelmad med rygeost og jordskokker

125,-

Hønsesalat med  asparges bacon & svampe

145,-

Røget laks med rejer mayo og citron

155,-

Lun postej med bacon og surt

135,-

 

Kaffe & kager is og varm chokolade m.m. …….

 

 

Kortet er vejledende og ændringer kan forekomme.