Notice: Undefined variable: position in /home/villagallina/public_html/wp-content/plugins/stom-gdpr/stom-gdpr.php on line 546
56 32 62 16 villagallina@c.dk

Menukort

(Vejledende) ændringer kan forekomme

Frokost lørdag & søndag

Efterårsbuffet 298,- varierer fra uge til uge se ex. herunder:

Håndpillede rejer med urtemayo

Bagt laks med basilikumscreme

Sild med kapers og rødløg

Lun postej med stegte svampe

Frikadeller med syltede agurker

Carpaccio med pinjekerner og parmesan

Marineret kalkunbryst

Kalveinderlår med urter

Perlebygsalat

Pasta med spinat og pesto

Hønsesalat med cornichons og rødløg

Rucolasalat med syltede artiskokker

Grøntsagssouffléer

Oste med chutney

Udover buffeten kan der bestilles følgende retter:

Weekendkort

 

Frokostanretning:: Håndpillede rejer, hønsesalat, oksecarpaccio citron basilikum, røget kulmule  m. avocado, oste med oliven 250,- (+sild 45,-)

 

Pariserbøf med løg, kapers, rødbeder, peberrodscreme og æggeblomme 175,-

 

Røget laksesandwich med grillet grønt og pesto 145,-

 

Clubsandwich: kylling, bacon, tomat, bacon, rødløg og let krydret karrymayo 145,-

 

Vegetarsandwich artiskok, grillet grønt, tomat  og mozzarella 145,-

 

Desserter

 

Hindbærtrifli 95,-

 

Sorbet med melonsalat 105,-

 

Pandekage med polynesisk vaniljeis 85,-

 

Dagens udvalg af kager 55,-

 

Børneretter

 

 

Kylling med fritter og grønt 95,-

 

Pasta bolgonese 95,-

 

Frokost kort hverdag

 

Frokostanretning:: Håndpillede rejer, hønsesalat, oksecarpaccio citron basilikum, krabbe m. avocado, oste med oliven 250,- (+sild 45,-)

 

Caesarsalat med cruotons , kylling og parmesan 145,-

 

Smørrebrød/sandwich

 

Hønsesalat med bacon og cornichons 115,-

 

Kartoffelmad med rygeostcreme, purløg og jordskokkechips 95,-

 

Rejer med æggesalat og karse 135,-

 

Karrysild med agurk æg , rødløg og dild 115,-

 

Røget laksesandwich med grillet grønt og pesto 145,-

 

Clubsandwich: kylling, bacon, tomat, bacon, rødløg og let krydret karrymayo 145,-

 

Vegetarsandwich artiskok, grillet grønt, tomat  og mozzarella 145,-

 

Lune retter

 

 

Frisk pasta pommodoro med parmesan og basilikum 145,-

 

Pariserbøf med løg, kapers, rødbeder, peberodscreme og æggeblomme 175,-

 

Helstegt rødspætte med persillesovs, og kartofler 285,-

Desserter

 

Hindbærtrifli 95,-

 

Sorbet med melonsalat 105,-

 

Pandekage med polynesisk vaniljeis 85,-

 

Dagens udvalg af kager 55,-

 

Børneretter

 

 

Kylling med fritter og grønt 95,-

 

Pasta bolognese 95,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Villa Gallina

For bordreservering og bookning af selskaber

Kontakt os på villagallina@c.dk eller 56326216